Kundkorg
0kr
Rea!

Bullpadel Vertex 02 Masters LTD Edition

Slutsålt

När vi på redaktionen skriver detta om detta rack är det lätt att prata omexklusivitet. Vi har tidigare kollat på rack såsom BULLPADEL HACK 19 LTD EDITION, där Bullpadel valde att bara skapa 500 exemplar. Men nu kära padelrack intresserade människa, här finns det endast 100 exemplar. Återigen menar Bullpadel att detta är deras mest utvecklade produkt någonsin, vilket vi även kunde läsa i recensionen av BULLPADEL HACK 19 LTD EDITION.

Det ursprungliga priset var: 4995kr.Det nuvarande priset är: 4695kr.

Slut i lager

Artikelnr: 80000006 Kategori:

Beskrivning

Återigen har vi ett diamantformat rack, som passar sig för dig som har en längre erfarenhet av panel. Men som vanligt påminner vi om att detta endast är rekommendationer och inget måste. Känner du som hyfsat ny padelspelare att du har bra koll på dina slag så är detta rack lika bra för dig som Sveriges padelelit.

Vi hittar här det nya hesacore-greppet som är riktigt ergonomiskt för dig som spelare. Vibrationerna minskar, risken tennisarmbåge minskar, eller rättare sagt padelarmbåge. Det blir på detta sätt mycket skonsammare för dig som spelar mycket.

Som vanligt med alla Bullpadels pro line-rackets så minskas vibrationerna med systemet Vibradive, vilket är ett silikonmaterial som återfinns längs med handtaget.

Har du någonsin känt att du vill ändra ditt racks vikt och balans. Detta kommer i form av olika vikter som du kan sätta på och ta av från ditt rack. Först och främst har vi protector custom weight vilket är 3 st metallplattor som kan sättas ut på racket för att justera vikt. Nästa del Grip custom Weight, vilket är en vikt som du kan ha på bottenpluggen av racket. Detta ökar eller minskar din vikt med 5-10 gram.

Vi på redaktionen spelade med detta rack under en begränsad tid. Och vilket rack det är. Ett riktigt vursting till racket som är perfekt för alla rutinerade spelare. Härlig fart och kontroll i detta racket för de som har en konstant spelstil. Spelade med detta mot ett motstånd som var relativt passiva, vilket gjorde att jag fick styra spelet. Med detta rack var det en fröjd.

Vad säger experterna om VERTEX 02 MASTERS LTD EDITION

Bland det bästa men även dyraste saken jag spelat padel med i hela mitt liv.

Vilket fantastiskt jäkla rack, men satan så dyrt.

Jag spelade med BULLPADEL VERTEX 02 MASTERS LTD EDITION på en tävling i Skövde, har aldrig spelat så bra. Plus att jag vann. Hastigheten vid rätt träff. COOOLT!