Kundkorg
0kr
Rea!

Head Graphene Touch Alpha PRO

Slutsålt

För att försvara nätet och lyckas bra med sin bandeja behöver man dels en bra teknik men också ett lämpligt padelracket. Sanyo Gutiérrez, även kallad ”The Magician” i World Padel Tour har Head som sitt förstavalsmärke och Head Graphene Touch Alpha PRO är modellen som levererar den sving- och rotationsvikt han söker för sin magi på padelbanan.

Det ursprungliga priset var: 2200kr.Det nuvarande priset är: 1700kr.

Slut i lager

Artikelnr: 228137 Kategori:

Beskrivning

Det som gör Head Graphene Touch Alpha PRO unikt på många sätt är att detta padelracket tillfredsställer både den erfarne padelspelaren med välutvecklad spelteknik samtidigt som den är tillräckligt förlåtande för glada motionärer och tävlingsspelare på intermediate-nivå. Med det nobelprisbelönade 2D-materialet Graphene (grafen) har Head lyckats skapa ett lätt och samtidigt starkt ytskiktsmaterial som inte bara skapar förutsättningarna för utökad kontroll och precision, utan ger också utrymme för en större sweetspot som blir förlåtande för amatören.

Head Graphene Touch Alpha PRO är i första hand för vana padelspelare med höga förväntningar på sitt spel samt höga krav på sin utrustning. Med den något mittfördelade vikten kan detta padelracket kännas lättare och något långsammare än andra, men det ger också mycket mer kontroll vid bollplaceringar och är mer förlåtande vid nätspelet när reflexerna kickar in.

Enligt oss på Padelrackets.se är Head Graphene Touch Alpha PRO först och främst ett padelracket för den vana padelspelaren. Det ska dock tilläggas att om det är något racket av den mer avancerade klassen som med fördel kan användas av amatörer och motionärer, så är det just denna model från Head som gäller.

Ytterligare information

Vikt

375 g

Ramprofil

38 mm

Form

Dropp

Balans

Medel