Kundkorg
0kr

Tänk på detta vid val av bettingsajt för padelodds

Val av padelsajt

De svenska mediernas intresse för padel tog rejäl fart år 2014 när Jonas Björkman och Måns Zelmerlöw öppnade ett padelcenter i Stockholm, men det var inte förrän pandemin som padel erövrade landet på riktigt. Numera finns det padelbanor över hela landet, även i de minsta av städer och orter. Tack vare det växande intresset för sporten började dessutom fler och fler spelbolag erbjuda odds på evenemang som World Padel Tour och Swedish Padel Open 2022.

Padel är alltså inte längre en sport som endast kan hittas på nischade bettingsajter. Idag erbjuder en mängd nationella och internationella spelbolag odds på den uppskattade racketsporten, inklusive väletablerade aktörer som Betsson. Du kan läsa mer om Betsson och deras oddsutbud för padel på deras webbplats. Men om du vill utforska utbudet innan du registrerar dig någonstans kan du läsa vår guide över ting att tänka på vid val av bettingsajt!

Säkerställ en tillförlitlig licens

Oavsett var du vänder dig för att betta är det viktigt att se till att plattformen är reglerad av en pålitlig spelmyndighet och licens. Den svenska spellicensen är alltid att föredra för svenska spelare, eftersom du då kan vara 100 procent säker på att du och dina pengar är i trygga händer. Förutom den svenska spellicensen är Malta och Storbritannien också några av de bästa spelmyndigheterna när det gäller konsumentskydd.

Undersök oddsutbudet och spelmarknaderna…

Härnäst bör du kontrollera att oddsen som erbjuds på bettingsajten uppfyller dina krav. Att odds på padel finns tillgängligt är såklart det viktigaste för padelfantasten – men om du vill betta på andra sporter när det inte är padelsäsong är det en fördel att veta att samma plattform erbjuder den möjligheten. Samma sak gäller för spelmarknader. Om du vill satsa på något annat än matchvinnare eller över/under kan det vara bra att undersöka de olika plattformarna och deras utbud lite mer innan du fattar ett beslut.

… men också att oddsen är konkurrenskraftiga

Utbudet av oddsalternativ är viktigt, men du bör också välja en bettingsajt som erbjuder konkurrenskraftiga odds. Det vill säga odds som ger dig mer valuta för pengarna än konkurrenterna. Nyckeln här är att kunna beräkna vilka odds som har bäst spelvärde, vilket det finns gott om guider för på nätet.

Garantera ett användarvänligt gränssnitt

För att din bettingupplevelse ska bli så bra som du hoppas är det viktigt att du säkerställer att bettingsajten erbjuder ett användarvänligt gränssnitt. Detta innebär att du inte bör ha några problem med att navigera runt i de olika sportsektionerna eller att logga in på ditt spelkonto. Utseende och funktionalitet spelar en mycket större roll än många tror och bör inte förbises när du väljer en bettingsajt för padelodds.

Leta efter det bästa välkomsterbjudandet

Välkomstbonusar är långt ifrån det viktigaste när det gäller att välja bettingsajt, men vi rekommenderar ändå att du har det i åtanke när du inte har mer än några få aktörer kvar på din lista över potentiella bettingsajter att välja mellan. I detta fall kan välkomsterbjudandet ses som en avgörande faktor för vilken bettingsajt du väljer. Men låt dig inte luras av övertygande marknadsföringsknep. Läs alltid villkoren noga innan du bedömer en bonus.

Artiklar
Tidigare inlägg
Padelkläder
Nästa inlägg
Utrustningen du behöver för att spela padel