Kundkorg
0kr

Head Delta Elite Graphene 360+

Slutsålt

Head Delta Elite Graphene 360+ är designad för padelentusiaster och är den mest bekväma och manövrerbara versionen i den välkända Delta-serien. Dess nya diamantform ökar sweet-spoten medan ”Graphene 360+” -materialet i ramen genererar extrem kraft. Om du är ett stort fan av padel så måste du testa detta rack!

2095kr

Slut i lager

Artikelnr: 228120 Kategori:

Beskrivning

Head Delta Elite Graphene 360+ är erövrarens padelracket. Med en totalvikt runt 375g och med en toppviktad balanspunkt ger Head Delta Elite Graphene 360+ en extremt stor kraft bakom smashen som tvingar motståndaren att släppa nätet. Därefter behåller man nätet tack vare Flexible Chassis-teknologin som skapar en extra stor och förlåtande sweet-spot samtidigt som den knottriga ytan skapar kraftigare bett i underskruvarna och i de känsliga stoppbollarna. Head Delta Elite Graphene 360+ är med andra ord ett fantastiskt allround racket.

Trots sin toppviktade balans och sina 375 gram känns inte Graphene Touch Delta Pro speciellt tung tack vare den aerodynamiska diamantformen på ramen och Flexible Chassis-teknologin med Graphene (grafen).

Kraften bakom Graphene Touch Delta Pro kommer dels från Chip-teknologin där man borrar olika hålstorlekar som i kombination med C-Ring skapar en större sweetspot, och dels från Power Foam innehållet som gör racket extra kraftfullt vid hårda tillslag.

Största skillnaden mot föregångaren ”Head Graphene Touch Delta Elite” förutom den nya färgsättningen, är att man nu applicerat det nya, uppdaterade materialet Graphene 360+. Detta nya material förbättrar förmågan att reducera vibrationer vid bollträff för en mer förlåtande och behagligare träffkänsla.

Panelen på Padelrackets är eniga om att Head Delta Elite Graphene 360+ är det bästa övergångsracket från nybörjarnivå till en mer avancerad nivå. Tyngden och den toppfördelade vikten gör att det krävs mer handled för att styra bollen, men samtidigt skapar det också mycket mer kontroll vid varje tillslag. Det som gör detta padelracket till ett bra övergångsracket är främst den extremt stora sweetspotten som är extra förlåtande för den som försöker höja sitt spel till nästa nivå.

Ytterligare information

Vikt

365-375 g

Ramprofil

38 mm

Form

Diamant

Balans

Hög